Zavřít reklamu

Spousta uživatelů využívá k poslechu hudební streamovací služby Apple Music převážně svá mobilní zařízení. Hudbu ale můžete skvěle poslouchat také na vašem Macu, kde Apple Music nabízí stejně jako její mobilní verze spoustu skvělých funkcí. Jednou z nich je například zobrazování textů skladeb. Ve výchozím nastavení ale pro vás tyto texty možná mohou být příliš malé.

Obzvlášť pokud jste méně zkušený nebo začínající uživatel, lámete si možná hlavu s tím, jak v Apple Music na Macu zobrazit text právě přehrávané skladby ve full screen zobrazení, a vychutnat si tak hudbu opravdu naplno. Pokud nevíte, jak na Macu v Apple Music zobrazit texty písní přes celou obrazovku, máme pro vás návod.

K používání hudební streamovací služby na Macu patří i krásné celoobrazovkové rozhraní s texty, vizualizér na pozadí a vysoce kvalitní obaly alb. Jak si vychutnat texty skladeb opravdu naplno?

  • Spusťte aplikaci Hudba
  • Spusťte požadovanou skladbu.
  • Na liště v horní části obrazovky klikněte na Okno
  • Zvolte Celoobrazovkový přehrávač.
  • Využít můžete také důvěrně známou klávesovou zkratku Cmd + Shift + F.
  • Pod náhledem alba poté už stačí jen kliknout na ikonku textu.

Rozhraní pro texty písní na celé obrazovce v Macu zobrazuje obal alba, vizualizační pozadí podle barvy alba a ovládací prvky přehrávání. Na ovládací prvky přehrávání můžete najet myší a najít další možnosti. Pokud skladba nemá k dispozici text, při vstupu do celoobrazovkového režimu se zobrazí pouze obal alba a ovládací prvky přehrávání.

Dnes nejčtenější

.