Zavřít reklamu

Společnost Apple má v plánu začátkem roku 2024 přivést vybrané zaměstnance maloobchodních prodejen do Cupertina, aby se zde seznámili s náhlavní soupravou Vision Pro ještě před jejím uvedením na trh, tvrdí Mark Gurman z agentury Bloomberg.

Gurman poodhalil podrobnosti o školení na produkt ve svém nejnovějším zpravodaji Power On. Californský technologický gigant zřejmě nedávno rozeslal zaměstnancům maloobchodních prodejen oběžník s žádostí, aby se na něj přihlásili. Přijetí je podmíněno podáním přihlášky a pohovorem. Vedle jiného se v něm uvádí: „Vybraní členové týmu odcestují a zúčastní se akce v Cupertinu v Kalifornii během prvních měsíců roku 2024. Po návratu do své domovské prodejny budou poskytovat školení a průběžnou podporu členům prodejního týmu. Jedná se o příležitost pro skupiny těch, kteří mají hluboké nadšení pro předvádění produktů Apple i učení ostatních.“

Gurman vysvětlil, že cílem akce je seznámit zaměstnance s Vision Pro a vyškolit je v komplexním postupu prodeje zařízení zákazníkům. Apple doufá, že se akce zúčastní několik pracovníků z každé maloobchodní prodejny ve Spojených státech, kteří se pak vrátí zpět a předají své poznatky o Vision Pro dalším kolegům.

Očekává se, že zavádění náhlavní soupravy bude pro Apple výzvou a bude patřit k nejsložitějším v historii společnosti. Apple plánuje sestavit zákazníkům Vision Pro přímo na prodejně, kde personál zkompletuje příslušnou čelenku, světelné těsnění a volitelné čočky pro ty, kdo používají brýle. Vlajkové maloobchodní prodejny budou mít vyhrazené prostory pro praktickou demonstraci, zatímco ostatní maloobchodní pobočky obdrží pouze po jednom nebo dvou kusech zařízení. Podle Gurmana sdělení o školení naznačuje, že Vision Pro nebude k dispozici na samém začátku nového roku. Apple v tomto ohledu uvádí pouze, že headset bude uveden na trh „počátkem“ roku 2024.

Dnes nejčtenější

.