Zavřít reklamu

Bingo Beavers

Bingo Beavers je oddychová, zábavná hra, ve které zkrátka jen hrajete Bingo, sbíráte odměny, a s jejich pomocí následně stavíte sídlo pro bobry. Jakkoli to může znít bláznivě, Bingo Beavers vás určitě dokáží zabavit.

Dung Beetle Adventure

Dung Beetle Adventure je krátká, ale okouzlující adventura, ve které hraje hlavní roli… hovnivál. Vaším úkolem je pomoci hladovému, ale cílevědomému a vynalézavému broukovi najít na jeho dobrodružné cestě něco dobrého k jídlu.

Town of Salem 2

Vstupte do města Salem, kde na vás čeká říše tajemství a důmyslných podvodů. Přidejte se k dobrodružství v této napínavé online strategické hře. Zažijte paranoiu, ochutnejte triumf a na každém kroku čelte zločinu.

Goose Goose Duck

Goose Goose Duck je hra na principu sociální dedukce, ve které musíte s ostatními husami spolupracovat, abyste splnili svůj úkol. Dávejte si pozor na zlomyslné divoké kachny a další ptáky, kteří se infiltrovali do vašeho týmu a udělají cokoli, aby vás zastavili.

Unturned

Máte rádi hry s postapokalyptickou tematikou? Můžete vyzkoušet titul s názvem Unturned. V něm se stáváte jedním z přeživších ve zdecimovaném světě po zombie apokalypse. Seznamte se s těmi správnými lidmi a přežijte pokud možno co nejdéle.

Témata: , , , , , , , , ,

Dnes nejčtenější

.