Zavřít reklamu

Společnost Apple představila v předchozích dvou hlavních aktualizacích řadu příjemných vylepšení pro uzamčenou obrazovku iPhonu. Patří mezi ně mimo jiné i Živé aktivity, jejichž podporu nabízí čím dál více aplikací včetně nativní Apple Music.

Apple Music nicméně ve výchozím nastavení nabízí pouze základní widget pro ovládání právě přehrávané skladby. Pokud byste se například na uzamčené obrazovce vašeho iPhonu chtěli podívat, která skladba je další v pořadí, máte smůlu – pokud si tedy nepomůžete některou z aplikací třetích stran. Jednou takovou je LivePod z dílny vývojáře Adityi Rajveera, který stojí například za aplikacemi WidgetPod nebo Marvis Pro.

Jedná se o jednoduchou, ale užitečnou aplikaci. Poté, co ji nainstalujete do vašeho iPhonu a spárujete s Apple Music, stačí v nativní aplikaci Hudba začít přehrávat libovolný playlist. Na uzamčené obrazovce vašeho iPhonu se poté kromě klasického widgetu aplikace Hudba zobrazí také náhled skladby, která je připravena k přehrávání jako další ve frontě. V nastavení aplikace si můžete zvolit pár dalších užitečných funkcí, jako je například prevence automatického zamknutí displeje iPhonu nebo změna ikonky. Příjemným bonusem je také možnost přehrávání zvuků na pozadí, jako je například bílý šum. Některé z funkcí jsou podmíněné nákupem prémiové verze – ta vás jednorázově vyjde na příjemných 79 korun. Aplikace LivePod je v současné chvíli bezplatně ke stažení v App Storu, v rámci speciální časově omezené akce máte nárok na 200 bezplatných aktualizací. LivePod lze nainstalovat na iPhony s iOS 16.2 a novějším.

Aplikaci LivePod stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.