Zavřít reklamu

Unturned

Máte rádi hry s postapokalyptickou a zombie tematikou? Pak vás možná bude bavit Uturned – post-apo titul s jednoduchou grafikou, ve kterém se ocitáte ve světě zničeném zákeřnými zombíky. Váš úkol je jasný – přežít co možná nejdelší dobu.

Muck

O přežití půjde také v druhém titulu z naší dnešní víkendové nabídky. Muck je survival roguelike hra, ve které musíte shromažďovat důležité zásoby a zdroje a vybudovat si bezpečnou základnu, abyste přežili.

Cell to Singularity – Evolution Never Ends
Chcete se podílet na úchvatné evoluci? Hra s názvem Cell to Singularity – Evolution Never Ends vypráví velkolepý příběh o evoluci, vývoji, technologiích, lidstvu a dinosaurech. Vyzkoušejte si, jaké to je být u toho, když se tvořily dějiny.

Crab Game

Připomíná vám název této hry jistý populární seriál? Má s ním opravdu dost společného, podobnost je ale podle tvůrců hry prý čistě náhodná. Crab Game je hra pro více hráčů z pohledu první osoby, ve které hrajete několik různých miniher založených na dětských hrách, dokud nezvítězí pouze jeden hráč.

We Were Here

Ve hře We Were Here se ocitáte ztraceni v mrazivé pustině, odděleni od vašeho parťáka v opuštěném hradě. Jediné, co vám zbylo, je vysílačka se známým hlasem na druhém konci. Dokážete najít cestu ven včas?

Dnes nejčtenější

.