Zavřít reklamu

Jak nastavit iPhone jako hotspot? Váš jablečný smartphone může skvěle a spolehlivě sloužit jako zdroj internetového připojení pro další zařízení, a to jak smartphony nebo tablety, tak třeba i počítače. V dnešním článku nejen začátečníkům ukážeme, jak nastavit iPhone jako osobní hotspot.

Datové připojení iPhonu můžete sdílet s Macem nebo iPadem (nebo PC) a pohodlně procházet internet. Zde je návod, jak na iPhonu zapnout hotspot a proměnit váš jablečný telefon v hotspot Wi-Fi.

Přáli jste si někdy sdílet mobilní připojení svého iPhonu s blízkými zařízeními, která využívají pouze Wi-Fi, jako jsou notebooky nebo iPady bez mobilní sítě? Máte štěstí: iPhone lze snadno nastavit jako přenosný Wi-Fi hotspot a zpřístupnit jeho webové připojení komukoli, kdo je dostatečně blízko a má heslo. Při sdílení hotspotu mějte na paměti, že tento proces může výrazně ovlivnit spotřebu vašich mobilních dat.

Vytvoření hotspotu na iPhonu je snadné a rychlé:

  • Aktivujte Ovládací centrum.
  • Dlouze stiskněte dlaždici s ikonkami připojení.
  • Klepněte na Osobní hotspot.
  • Pokud chcete k osobnímu hotspotu nastavit heslo, zamiřte na iPhonu do Nastavení -> Mobilní data -> Osobní hotspot. Klepněte na Heslo a zadejte požadované heslo, a potvrďte klepnutím na Hotovo v pravém horním rohu.

Dnes nejčtenější

.