Zavřít reklamu

Grocery

Grocery je skvělý a multifunkční virtuální nákupní seznam pro iPhone. Kromě vytváření, správy, sdílení a spolupráce vám aplikace Grocery nabízí také podporu importu receptů ze Safari, nastavení připomínek, vytváření receptů nebo hlídání ukončení data spotřeby.

Aplikaci Grocery stáhnete bezplatně zde.

Poolsuite FM

Poolsuite FM je aplikace, která do vašeho iPhonu přináší ty nejlepší letní hity, oděné do retro kabátu. Procházejte virtuální stanice plné těch nejlepších odpočinkových letních hitů s retro nádechem, které vás okamžitě a spolehlivě dostane do té správné nálady. Aplikace nabízí možnosti přizpůsobení a řadu skvělých funkcí pro ten nejlepší poslech.

Aplikaci Poolsuite FM stáhnete bezplatně zde.

Songshift

Nejste spokojeni s hudební službou, kterou právě využíváte, a chtěli byste vyzkoušet něco nového? Díky aplikaci Songshift se nemusíte obávat složitého opětovného přidávání hudby, skladeb, alb, a sestavování playlistů. Songshift vám pomůže propojit jednotlivé hudební služby, nakonfigurovat hudbu k převodu z jedné služby do druhé a provést tak zcela nenáročný a bezpracný přestup.

Aplikaci Songshift stáhnete bezplatně zde.

Out-Run

Existuje spousta běžeckých aplikací, ale všechny mají něco společného: buď jsou plné reklam, jsou velmi drahé, nebo třeba působí astarale. Out-Run se snaží bodovat čistým a moderním vzhledem a tím, že je 100% zdarma. Kromě toho je Out-Run také jednou z mála běžeckých aplikací, které nevyžadují vytvoření účtu, všechny informace jsou ukládány lokálně a tím jsou chráněny před jakýmikoliv úniky dat nebo skandály se soukromím.

Aplikaci Out-Run stáhnete bezplatně zde.

Boostcamp

Boostcamp je skvělá a povedená aplikace pro všechny, kteří se věnují silovému tréninku. Tento skvělý fitness parťák vám umožní využívat vědecky podložené tréninkové programy, vytvářet si vlastní tréninky, měřit tréninkovou analytiku a mnoho dalšího. Boostamp je univerzální platforma pro všechny cvičence bez ohledu na zkušenosti a cíl tréninku.

Aplikaci Boostcamp stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.