Zavřít reklamu

Filmové novinky na HBO Max

Emily

Imaginární život jedné z nejslavnějších světových spisovatelek – Emily Brontëové.

Miláček táta

Chuck je otec, který zoufale touží navázat kontakt se svým synem Franklinem. Muž se vydává za servírku a začne s chlapcem chatovat online. Vše se zkomplikuje, když se Franklin do této imaginární dívky zamiluje.

Úžasný Mauric

Mauric je kocour ulice. Všemi mastmi mazaný, pořádně prohnaný a jako každá správná kočka myslí především na sebe. Jednoho dne ovšem zničehonic zjistí, že začíná mít lidské myšlenky a dokonce že opravdicky mluví. A není sám!

Trollové: Světové turné

Poppy a Větvík odhalí, že jejich království je pouze jednou ze šesti hudebních říší, které byly kdysi spojeny v dokonalé harmonii. Má to ale háček – drsná královna Rockových Trollů chce umlčet veškerou ostatní hudbu, aby její kmen mohl vládnout všem.

Zakladatel

Skutečný příběh muže, který byl ztělesněním amerického snu a vybudoval nejznámější síť rychlého občerstvení na světě.

Seriálové novinky na HBO Max

Miluju tě a bolí to (nové epizody)

Juan Gris je rapper, který bojuje proti gentrifikaci. Lola je bohatá dívka a dcera majitele stavební firmy, která ohrožuje Juanovu čtvrť.

Twisted Metal

Akční komediální seriál podle původní předlohy Rhetta Reese a Paula Wenicka a scénáře Michaela Jonathana Smithe vypráví o outsiderovi, který dostane šanci na lepší život. K tomu však musí úspěšně doručit záhadný balíček napříč postapokalyptickou pustinou.

Fantastičtí kamarádi

James a Oliver Phelpsovi, známí především jako legendární dvojčata Weasleyovi z filmů o Harrym Potterovi, nás zvou na neobyčejné dobrodružství, při kterém se setkávají s úchvatnými hosty, poznávají magická místa a přijímají fenomenální výzvy.

Dnes nejčtenější

.