Zavřít reklamu

Od představení nové generace iPhonů nás dělí přesně týden, který se pravděpodobně ponese ve znamení nepřeberného množství úniků informací právě o nich. Přesně to se ostatně děje i nyní, jelikož se na čínské sociální síti Weibo objevila fotka balení iPhonu 15 Pro určeného pro recenzenta, kterého si Apple pro testy novinky vybral. Jednat by se mělo konkrétně o balení pro ty recenzenty, kteří mají možnost telefony testovat hned po jejich představení a tedy nemusí čekat na jejich oficiální start prodejů, což je pro ně samozřejmě velkou výhodou. Na fotku balení takovéhoto iPhonu se můžete podívat v galerii níže.

Na krabičce stojí alespoň podle překladače něco ve smyslu: „Aktivace nového produktu Apple je zakázána do 13. 2023, 8:01. Za předčasnou aktivaci bude udělena pokuta ve výši 200 000 juanů“. I recenzenti, které si Apple vybere, se tedy musí evidentně řídit striktními pravidly, přičemž i jim hrozí vskutku vysoké pokuty. 200 000 juanů je totiž v přepočtu něco kolem 614 000 Kč, což není za zapnutí telefonu rozhodně málo. Poměrně zajímavé je pak to, že Apple aktivaci nového iPhonu 15 Pro nedovoluje hned po jeho představení 12. září, ale až následující den, tedy 13. září ráno, přestože recenzenti již mít telefony v době představení reálně budou. Proč tomu tak je však netušíme, stejně jako nelze zatím říci, zda začne Apple na nové iPhony přijímat předobjednávky už v pátek 15. září, nebo s tím počká o týden později na pátek 22. září. V redakci si však myslíme, že i vzhledem k rozeslání recenzních kusů chce Apple spustit objednávky na iPhony už v pátek 15. září s tím, že recenze vybraných recenzentů vyjdou následně zhruba uprostřed dalšího týdne, přičemž v pátek na ně pak naváže Apple startem prodejů. Jedná se ale samozřejmě jen o naše domněnky, které mohou být mylné.

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně

Dnes nejčtenější

.