Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Aplikace pro iPhone zdarma

Remote KeyPad and NumPad Pro

Aplikace NumPad Keyboard promění jakýkoli iPhone nebo iPad v bezdrátové rozšíření klávesnice Macu nebo PC. Nejprve si musíte stáhnout bezplatnou doprovodnou aplikaci z webových stránek vývojáře. Poté spusťte obě aplikace a vaše zařízení se automaticky synchronizují. Klávesnice Remote NumPad Keyboard obsahuje vyhrazené klávesy s čísly, šipkami a akčními klávesami, což vám umožní pracovat efektivněji. Můžete také upravovat stávající klávesnice a vytvářet vlastní klávesnice, které odpovídají vašim pracovním postupům. Klávesnice Remote NumPad Keyboard pro Mac funguje s aplikacemi Numbers, Excel, Keynote, PowerPoint a mnoha dalšími.

  • Původní cena: 3,99$

Aplikaci Remote KeyPad stáhnete zde.

Metadata

Jednoduše si vyberte obrázek z knihovny fotografií a prohlédněte si jeho metadata v krásném rozložení na základě karet. Ať už fotíte na telefon, zrcadlovku nebo vytváříte obrázky v oblíbené aplikaci pro úpravu fotografií, Metadata vám zobrazí rozměry obrázku, DPI, velikost souboru, údaje o poloze a informace o zařízení. Na iPadu můžete pomocí funkce Drag and Drop importovat obrázky z aplikace Fotky, Soubory, Safari nebo jakékoli jiné aplikace, která podporuje Drag and Drop pro obrázky.

  • Původní cena: 1,99$

Aplikaci Metadata stáhnete zde.

Photo Shine Pro

Hledáte aplikaci pro iPhone, která vám pomůže dát vašim fotografiím nový lesk? Pak je tu pro vás Photo Shine Pro! S touto aplikací se ponoříte do světa krásy a designu, kde můžete své fotografie upravovat a sdílet s přáteli a rodinou. Uživatelské rozhraní aplikace je navrženo tak, abyste se s ním snadno a intuitivně naučili pracovat. Aplikace nabízí širokou škálu nástrojů pro úpravu fotografií, včetně filtrů, ořezávání, nastavování jasu a kontrastu a mnoho dalšího.

  • Původní cena: 2,99$

Aplikaci Photo Shine Pro stáhnete zde.

Aplikace zdarma pro Mac

Video Joiner and Trimmer Pro

Už vás nebaví přehrávat jednotlivé video soubory zvlášť? S aplikací Video Joiner and Trimmer Pro pro Mac je to minulost! Spojte své oblíbené klipy a vytvořte si vlastní film nebo seriál, který si můžete snadno vychutnat a sdílet s přáteli. Sloučte libovolný počet videí z vašeho alba nebo natočte nový záznam přímo v aplikaci. Výsledek můžete okamžitě zobrazit v náhledu. Intuitivní rozhraní aplikace zaručuje, že výsledné video bude přesně odpovídat tomu, co vidíte v náhledu.

  • Původní cena: 1,99$

Aplikaci Video Joiner stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.