Zavřít reklamu

Pokud jste na vašem iPhonu omylem zapnuli funkci potvrzení o přečtení pro všechny své zprávy iMessages a rádi byste tento krok vzali zpět, poradíme vám, jak na to. Potvrzení o přečtení můžete na iPhonu samozřejmě snadno vypnout, aby nikdo nevěděl, kdy si jeho příchozí zprávu skutečně přečtete. Pokud nechcete funkci úplně zrušit, můžete si také vybrat, u kterých konverzací uvidíte, že jste si jejich zprávy přečetli.

Funkce potvrzení o přečtení je pro iPad, iPhone a iPod touch dostupná již od zavedení operačního systému iOS 5, kdy byla poprvé představena platforma iMessage. Vždy se jednalo o nastavení s možností volby, takže jste se nikdy nemuseli obávat, že by lidé byli upozorněni na to, že jste si přečetli jejich iMessages. Je však velmi snadné toto nastavení povolit a zapomenout na něj – zejména pro začínající uživatele.

  • Na iPhonu spusťte Nastavení.
  • Klepněte na Zprávy.
  • Nyní zamiřte o něco níže a deaktivujte položku Potvrzení o přečtení.

Tímto způsobem můžete snadno a rychle deaktivovat potvrzení o přečtení pro všechny. Pokud chcete deaktivovat potvrzení o přečtení jen u vybraných kontaktů, přejděte do příslušné konverzace a klepněte na pole v horní části displeje. Na kartě kontaktu opět zamiřte o něco níže a deaktivujte (nebo naopak aktivujte) položku Potvrzení o přečtení.

Dnes nejčtenější

.