Zavřít reklamu

Nintendo Switch má mnoho předností, zároveň ale poměrně malý displej. Je to dáno samozřejmě tím, že se především jedná o přenosnou konzoli. Pokud vám ale tato velikost nevyhovuje, a pokud s sebou nechcete nosit veškeré kabely a dokovací stanici k připojení na větší displej, můžete využít iPad.

Nintendo Switch zmiňujeme jako příklad, řešení ale vlastně funguje i třeba s Xbox Series X/S a klidně také s Playstation 5. Má to ale několik podmínek. První je, že musíte mít iPad s USB-C konektorem (modely s Lightningem funkci nepodporují, protože je vyžadován specifický hardwarový klíč) a nainstalovaným iPadOS 17. Ten sice vyjde až po představení iPhonů 15 v září, pokud ale nechcete čekat, můžete si už teď nainstalovat veřejnou betu.

Další podmínkou je, že potřebujete externí USB-C videokartu s HDMI. Ta vás běžně podle její kvality vyjde na něco kolem jednoho tisíce Kč. Pak už si jen nainstalujete aplikaci, která propojení zajistí. Může to být třeba titul Capture Pro, který je dostupný v TestFlightu. Všechno je velice jednoduché, bez složitého nastavování a řešení. Podrobný postup najdete ve videu výše.

Nintendo Switch koupíte zde

Dnes nejčtenější

.