Zavřít reklamu

Garmin je americká společnost mající poměrně široké portfolio svých produktů, mezi kterými ale vynikají především chytré hodinky. Právě pro ně si nově připravila integraci další fitness aplikace, kterou je mySASY. 

Společnost to dlouho slibovala a dala si opravdu na čas. Nakonec ale oficiálně představila synchronizaci mySASY s Garmin hodinkami. Pokud totiž pro sledování svého tréninku používáte právě tyto chytré hodinky, museli jste hledat cestu, jak přenášet data. Nyní už konečně nemusíte, což vám ušetří práci a čas, ale díky odstranění této limitace je zde potenciál k lepšímu využití obou řešení zákazníky.

S touto novou funkcí tak aplikace mySASY automaticky zobrazuje kompletní tréninková data, která si hodinky Garmin zaznamenávají. To, že se aktivita propsala, poznáte podle ikony panáčka v kalendáři. Podrobnosti o aktivitě a další informace naleznete v záložce Můj trénink. A co že vlastně všechno aplikace mySASY umí? 

Díky propojení vědy a praxe, vám ranní diagnostika aplikace umožní srozumitelně sledovat s maximální přesností:
• které dny je váš organismus připraven na další trénink
• které dny byste měli v tréninku přidat, protože organismus je v superkompenzaci
• které dny je reakce vašeho organismu negativní a je nutné se zaměřit na předcházející režim, abyste odhalili příčinu a mohli se dále zlepšovat 

Při dlouhodobé práci s mySASY, získáte kontrolu nad zvyšováním své výkonnosti, zabráníte kumulaci centrální únavy (přetrénování) a zlepšíte kvalitu svého tréninku oproti kvantitě, na kterou stejně nejspíše nemáte více času. Objevíte tak zcela novou dimenzi tréninku, která vám pomůže v dosažení vašich sportovních cílů. Navíc aplikace i algoritmus byly kompletně vyvinuty v České republice, takže je aplikace plně lokalizována i do naší mateřštiny.

Hodinky společnosti Garmin koupíte zde

Dnes nejčtenější

.