Zavřít reklamu

Unturned

Máte rádi hry s postapokalyptickou tematikou? Můžete vyzkoušet titul s názvem Unturned. V něm se stáváte jedním z přeživších ve zdecimovaném světě po zombie apokalypse. Seznamte se s těmi správnými lidmi a přežijte pokud možno co nejdéle.

Fishing Planet

Fishing Planet je multiplatformní rybářský first-person simulátor s možností hraní v multiplayeru. Můžete se zúčastnit nejrůznějších soutěží a výzev, a čekat na stovky druhů ryb, které jsou díky umělé inteligenci ztvárněny velmi realisticky se vším všudy.

malViolence – Definitive Edition

malViolence je sci-fi adventura, ve které se hráči snaží uniknout z nebezpečné laboratoře. Hráči se ujmou role agenta zajatého nebezpečnou organizací a musí se řídit pokyny tajemného šíleného vědce Cautionna, aby přežili. Abyste mohli uniknout, musíte vyřešit celou řadu zákeřných hádanek. Hru můžete dohrát do tří různých konců.

J-Town: A Visual Novel

Povedený a zajímavý titul J-Town: A Visual Novel jistě zaujme všechny milovníky Japonska a japonské kultury. Jedná se o přátelský rychlokurz japonské historie, kultury a komunity. Inspirováno skutečnými příběhy tří historických japonských měst v Kalifornii: San Francisco, San Jose a Malé Tokio v Los Angeles.

Raw Nerve

Raw Nerve je příjemně hratelný sandbox, situovaný do prostředí psychedelické galaxie. Vydejte se buďto na nenáročnou, bezstarostnou jízdu, nebo naopak na zběsilý závod, ve kterém bude vaším cílem dosáhnout co možná nejlepšího času. Tak jako tak si užijte tuto parádní, nevšední jízdu.

Témata: , , , , , , , , ,

Dnes nejčtenější

.