Zavřít reklamu

Zdá se, že v termínu představení iPhonů 15 (Pro) a dalších novinek chystaných na září je již jasno. Před pár hodinami totiž Mark Gurman na svém twitterovém účtu zveřejnil, že i další jeho zdroje potvrdily již dříve uniklé datum 12. září. Tento den se tedy začíná jevit čím dál tím víc jako pravděpodobný, ba možná již dokonce jistý. 

Že Apple nové iPhony a Apple Watch světu představí v první polovině září nebylo žádné tajemstvím již dlouho, jelikož tak činí de facto každý rok s výjimkou roku 2020, kdy však svět ovlivnil COVID. Nedávno pak uniklo možné datum představení 13. září, které se zakládalo na informacích od zaměstnanců předních světových operátorů, dle kterých jim měli jejich zaměstnavatelé nařídit, aby si od 13. do 15. září nebrali kvůli představení velké mobilní novinky dovolenou. Jen o pár dnů později přišel Mark Gurman s tvrzením, že středa 13. září je skutečně ve hře, avšak pravděpodobnější je dle jeho zdrojů úterý 12. září. A právě to nyní potvrdil s tím, že Apple vše směřuje i interně právě na tento den. 

Jak již zaznělo výše, kromě iPhonů 15 a 15 Pro se očekává v tento den představení nové generace Apple Watch Series i Ultra a dále pak možná i odhalení aktualizovaných obalů pro AirPods, které nabídnou namísto Lightning portu USB-C. Více novinek se však již neočekává, jelikož si je Apple pravděpodobně nechá až na svou druhou podzimní Keynote připravovanou pravděpodobně na říjen.
 

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně

Dnes nejčtenější

.