Zavřít reklamu

Datum představení iPhone 15 Pro a dalších chystaných novinek Applu již není tajemstvím, tedy alespoň neoficiálně. Dnes v noci totiž přišly zdroje portálu 9to5mac s tím, že má kalifornský gigant v termínu jeho nejočekávanější Keynote letošního roku zcela jasno a pokud se nestane nic mimořádného, nehodlá jej už měnit. Kdy se tedy Keynote s představením iPhonů, Apple Watch a snad i dalších novinek dočkáme?

Zdroje výše zmíněného portálu tvrdí konkrétně to, že je zářijová Apple Keynote naplánována na středu 13. září. Že s tímto termínem Apple počítá měli navíc víceméně potvrdit i zaměstnanci nejmenovaných zahraničních mobilních operátorů, které měl jejich zaměstnavatel informovat o tom, že od 13. do 15. září si nemají kvůli velkému oznámení na poli mobilních telefonů brát volno.

Pokud je datum pravdivé, je poměrně pravděpodobné, že start předobjednávek proběhne hned v pátek 15. září, maximálně pak v pátek 22. září. Na pulty obchodů by tím pádem telefony v prvním případě zamířily v pátek 22. září, ve druhém pak v pátek 29. září. Jedním dechem je ale třeba dodat, že se v posledních týdnech rojí spekulace o tom, že některé z iPhonů 15 mohou být dostupné až od října, jelikož má Apple problém s jejich výrobou. Data spuštění prodejů je proto letos třeba brát s patřičnou rezervou, jelikož je otázka, co se v tyto dny vlastně vůbec začne prodávat. 

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně

Dnes nejčtenější

.