Zavřít reklamu

Drtivá většina aplikací prochází postupem času vývojem po stránce funkcí i designu, a Netflix v tomto směru netvoří žádnou výjimku. Verze aplikace streamovací platformy Netflix pro iOS prošla již na počátku tohoto roku výraznou proměnou, a nyní se dočkala dalších změn.

Počínaje verzí 15.41.00 nahrazuje Netflix pro iOS kartu Stažené pořady novým tlačítkem Můj Netflix, které vás přenese na přehledné zobrazení nejen stažených pořadů, ale také notifikací, pořadů, které jste přidali na váš seznam, zhlédnutých trailerů, obsahu, který jste označili jako „líbí se mi“ nebo třeba sekce „Pokračovat v přehrávání“. Tvůrci aplikace chtějí tímto krokem usnadnit uživatelům vyhledávání obsahu, který je skutečně bude zajímat, a osvobodit je od zdlouhavého prodírání se nekonečnou nabídkou doporučení filmů a seriálů.

K sekci Můj Netflix se můžete v aplikaci Netflix pro iOS dostat jednoduše tak, že klepnete na příslušnou ikonku, která se nachází na pravé straně lišty ve spodní části displeje. Službu Můj Netflix doplňuje speciální sekce pro vyhledávání obsahu ze zákulisí filmů a televizních pořadů ve službě na základě toho, co jste sledovali. Zcela nová karta mobilních zařízení s operačním systémem Android mohou aktualizaci očekávat zhruba v průběhu srpna. Aplikace Netflix pro Apple TV se zatím zmíněného přepracování nedočkala.

Dnes nejčtenější

.