Zavřít reklamu

Automatické mazání ověřovacích kódů

Ověřovací kódy jsou v rámci dvoufaktorového ověření nesmírně užitečnou záležitostí, snadno ale může dojít k tomu, že se jimi vaše aplikace Mail a Zprávy rychle zahltí. Pokud se vám nechce tyto kódy pokaždé mazat manuálně, jednoduše zamiřte do Nastavení -> Hesla -> Volby hesel, kde v sekci Ověřovací kódy aktivujete funkci Automaticky mazat.

Přidávání samolepek do PDF dokumentů

Operační systémy iOS 17 a iPadOS 17 představují výrazně vylepšený nástroj PDF, který umožňuje vyplňovat formuláře. Kromě toho získal nové funkce i nástroj Anotace, který nyní umožňuje přidávat emoji a nálepky do fotografií i PDF. Stačí otevřít PDF dokument v nativních Souborech, vpravo dole klepnout na ikonku pro anotaci, klepnout na tlačítko + a poté v menu zvolit Přidat nálepku.

Sdílení hesel s rodinou

Chcete se členy vaší rodiny sdílet hesla k vašim oblíbeným streamovacím službám? Zamiřte na vašem iPhonu s iOS 17 do Nastavení -> Hesla. Na kartě Share Passwords with Family klepněte na Začít. Pojmenujte skupinu a poté postupujte podle pokynů na displeji.

Rychlé sdílení aktuální polohy

S příchodem operačního systému iOS 17 přidala společnost Apple novou možnost sdílení a zobrazení polohy v nativních Zprávách – stačení nalevo od pole pro zadání zprávy klepnout na + -> Poloha. Následně vyberte, zda chcete poslat druhému žádost o sdílení jeho polohy, nebo zda naopak chcete sdílet vaši polohu.

Rychlé odpovědi na konkrétní zprávy

Pokud na iPhonu s operačním systémem iOS 17 chcete snadno a rychle odpovědět na konkrétní zprávu, stačí bublinu s příslušnou zprávou jednoduše posunout směrem doprava. Okamžitě se vám zobrazí textové pole s možnostmi odpovědi přímo na danou zprávu.

Dnes nejčtenější

.