Zavřít reklamu

Na stránkách našeho magazínu často píšeme o tvorbě designéra, který si říká Basic Apple Guy. Tento tvůrce kromě jiného čas od času sdílí se světem své velice povedené tapety pro Apple zařízení. Tentokrát se rozhodl zavzpomínat na operační systém Mac OS X 10.4.

Nejnovější várka tapet, které Basic Apple Guy nasdílel na svém populárním blogu, je inspirována operačním systémem Mac OS X Tiger. Tento operační systém pro počítače od Applu se vyznačoval mimo jiné grafickým rozhraním Aqua, na které mnozí uživatelé dodnes s láskou vzpomínají. Nejen příznivcům zmíněného operačního systému přichystal Basic Apple Guy tři varianty tapet – Redux, Summertime a Twilight, inspirovaných jedinečnou estetikou Mac OS X Tiger.

Basic Apple Guy na svém blogu uvádí, že se již na počátku své kariéry rozhodl přepracovat slavnou tapetu Mac OS X Tiger a propůjčit jí modernější nádech. K práci na tapetě se sice vrátil až po delší době, jak ale můžete vidět v galerii nad tímto odstavcem, výsledek rozhodně stojí za to. Všechny zmíněné tapety si můžete stáhnout ve vysokém rozlišení po klepnutí na odkazy níže.

Dnes nejčtenější

.