Zavřít reklamu

Filmové novinky na HBO Max

Vlastníci

Komedie pro ty, kdo to nezažili. Drama pro ty, kdo tím žijí. Na schůzi společenstva vlastníků bytových jednotek se schází velmi pestrá společnost…

Chvilky

Film vypráví příběh o základních situacích, vztazích a emocích, které potkávají každého člověka, jsou mu důvěrně blízké a známé. Vyprávějí o lásce, bolesti, oddanosti, ale také o naději, že člověk dokáže svá zranění přeměnit v sílu.

Horké letní noci

Léto roku 1991. Dospívající Daniel je po otcově smrti poslán k příbuzným na Cape Cod. Když se seznámí s místním drogovým dealerem, začínají mu prázdniny ve znamení obchodování s drogami, dobrodružství a tajného románku. Je to léto, které všechno změní.

Myši patří do nebe

Film o dvou úhlavních nepřátelích Myšce a Lišákovi, kteří se po nešťastné události setkají ve zvířátkovském nebi. Díky absenci přirozených instinktů se stanou nejlepšími kamarády. Touha zvířecích hrdinů být navždy spolu se vyplní i po návratu na svět…

Nespoutaný Django

Django je osvobozený otrok, který se pod opatrovnictvím německého lovce odměn sám promění v obávaného lovce hlav. Poté, co se mu podaří zneškodnit párek mizerů, se společně vydávají po stopách Djangovy zotročené manželky.

Seriálové novinky na HBO Max

Idol

Seriál se odehrává ve světě hudebního průmyslu a sleduje samozvaného guru a vůdce novodobého kultu, který naváže komplikovaný vztah s vycházející popovou hvězdou.

Obžalovaní

Antologický kriminální seriál se zabývá nejdůležitějšími tématy současnosti – rasou, třídou, genderovou identitou, duševním zdravím a právem na volbu. Nahlíží na ně očima obyčejných lidí, kteří se ocitli v neobvyklé situaci.

Cesta ven

Seriál odhaluje tajemství děsivého města, které uvězní každého, kdo do něj vstoupí. Zoufalí obyvatelé se snaží vést alespoň zdánlivě normální život, zatímco hledají cestu ven. Musí však čelit hrozbám okolního lesa…

Dnes nejčtenější

.