Zavřít reklamu

Spousta uživatelů řeší problém, jak na iPhonu nahrát telefonní hovor. Operační systém iOS tuto možnost ve výchozím nastavení nenabízí, takže se uživatelé spoléhají buďto na aplikace třetích stran, nebo využívají kombinaci hlasitého odposlechu a nahrávání přes diktafon z jiného zařízení.

Možná si říkáte, že v dnešní době je zbytečné hledat „fyzické“ řešení tam, kde si můžete vzít k ruce aplikaci. Tvůrci zařízení Magmo Pro mají ale jiný názor, a jsou přesvědčení o tom, že tím posledním, co vám schází ke štěstí, je fyzický záznamník hovorů, který na zadní stranu vašeho iPhonu přichytíte za pomoci MagSafe. Přístroj svým způsobem připomíná externí baterii Apple Battery Pack, a jeho tvůrci se nyní snaží na platformě Kickstarter získat dostatek financí, potřebných k jeho uvedení na trh.

Záznamník Magmo Pro nabízí například funkci automatického nahrávání, aktivního potlačení hluku, okamžitého přehrání záznamu hovoru na iPhonu a baterii s kapacitou 500mAh. Magmo Pro si klade za cíl zvýšit úroveň nahrávání hovorů díky pokročilým funkcím, takže je podle slov svých tvůrců ideální pro profesionály, jako jsou novináři, právníci a všichni, kteří chtějí snadno a pohodlně nahrávat své telefonní hovory. Magmo Pro je nástupcem zařízení Magmo, které z dílny těchto tvůrců vzešlo již před nějakou dobou. Magmo Pro spolupracuje s příslušnou aplikací, kterou si můžete nainstalovat do vašeho iPhonu, a ve které můžete spravovat vaše záznamy. Pokud byste chtěli tvůrcům tohoto pozoruhodného doplňku přispět, můžete tak učinit na Kickstarteru.

Dnes nejčtenější

.