Zavřít reklamu

Apple na své dnešní WWDC představil nejen nové verze svých operačních systémů i nový hardware včetně headsetu Apple Vision Pro, ale zmínil také řadu nových funkcí a vylepšení. Patří mezi ně také vylepšený AirPlay.

Funkce AirPlay se v operačním systému iOS 17 stává ještě chytřejší, a dokáže se například „naučit“ preference v rámci vaší domácnosti. Podpora AirPlay přichází nově také do pokojů ve vybraných hotelech. Co se funkcí na zařízení týče, AirPlay se dokáže naučit, jak a kdy posloucháte určitý obsah, například zobrazením reproduktoru podporujícího AirPlay, který si vyberete podle toho, ve které místnosti se nacházíte. Budete také moci požádat Siri o zahájení relace AirPlay mnohem plynulejším způsobem.

Apple na WWDC  také přislíbil, že k zavedení podpory AirPlay ve vybraných hotelech dojde ještě do konce letošního roku. Při maximálním  zachování soukromí a bezpečnosti si uživatelé díky podpoře AirPlay budou moci snadno vychutnat svůj oblíbený obsah na televizoru i na cestách. Jako první by měly přijít na řadu hotely sítě IHG Hotels & Resorts.

Dnes nejčtenější

.