Zavřít reklamu

Filmové novinky na HBO Max

A pak přišla láska…

Psycholožka Kristýna odjede se svou dospělou dcerou Sárou na ozdravný víkend za kartářkou Zdenou. Skrze pochybné rodové léčení a výklady karet zjistí víc nejen o svém problematickém vztahu k okolí, ale i ke své dceři a sobě samotné…

Stážisti

Dva prodejci, jejichž kariéru potopil současný přetechnizovaný digitální svět, získají prestižní stáž ve firmě Google, kde je však čeká souboj o pracovní místa s celou tlupou mladých technicky nadaných géniů.

Falešný agent

Mrazivý příběh profesionálního podvodníka, který přesvědčil nespočet obětí, že pracuje pro MI5, a ženy, která se do něj zamilovala a poté přispěla k jeho pádu.

Středomořská horečka

Čtyřicetiletý Waleed trpí chronickou depresí. Jednoho dne naváže blízký vztah se svým sousedem, který osnuje spiknutí. Troufalý plán se změní v nečekané přátelství a zavede oba muže na cestu plnou temných setkání.

Shazam! Hněv bohů

Billy Batson a jeho nevlastní sourozenci se stále učí skloubit životy teenagerů s kariérou superhrdinů. Když však na Zemi dorazí trojice pomstychtivých bohyň, Billy a jeho rodina jsou vrženi do boje nejen o superschopnosti, ale i osud celého světa.

Seriálové novinky na HBO Max

Láska a smrt

Dva příkladné pobožné páry, jedna sekera – a je z toho tragédie.

Veliká
Tony McNamara, na Oscara nominovaný scénárista filmu Favoritka, přichází s žánry mísící, anti-historickou jízdou napříč Ruskem 18. století. Satirické komediální drama Veliká pojednává o vzestupu Kateřiny Veliké z outsiderky k nejdéle vládnoucí panovnici v dějinách Ruska. První řada vypráví fiktivní, zábavný a anachronický příběh o idealistické, romantické mladé dívce, která přijíždí do Ruska uzavřít dohodnutý sňatek s náladovým carem Petrem. Kateřina, doufající v láskyplný a sluncem zalitý život, se místo toho ocitne v nebezpečném, zpustlém a zaostalém světě, který se rozhodne změnit. Jediné, co pro to musí udělat, je zabít svého manžela, přemoci církev, usměrnit armádu a získat dvůr na svoji stranu. Velmi aktuální příběh o minulosti zachycuje řadu rolí, které tato milenka, učitelka, panovnice, přítelkyně a bojovnice během svého života sehrála.

Dave

Půlhodinová komedie inspirovaná životem rappera a komika Davea Burda, vystupujícího pod přezdívkou Lil Dicky. Seriál se točí kolem neurotika z předměstí, který těsně před třicítkou nabyde přesvědčení, že je předurčen k tomu stát se jedním z největších rapperů všech dob. Nyní o tom musí přesvědčit své nejbližší přátele, s jejichž pomocí možná přesvědčí i celý svět.

Malý Sheldon

Pro devítiletého Sheldona Coopera není snadné vyrůstat ve východním Texasu. Být největším géniem své generace, který vyniká v pokročilé matematice i vědě, totiž není vždycky výhodou, zvláště pak v zemi, kde mají svrchovanou pozici náboženství a fotbal. A zatímco se zranitelný, nadaný a poněkud naivní Sheldon vyrovnává se světem, jeho úplně obyčejná rodina musí najít způsob, jak se vyrovnat s ním. Jeho otec George se ze všech sil snaží uspět jako středoškolský fotbalový trenér i jako otec chlapce, kterému nerozumí. Sheldonova matka Mary zuřivě brání a opatruje svého syna ve městě, kam prostě nezapadá. Sheldonův starší bratr Georgie sice dělá na střední škole co může, ale je těžké být za frajera, když chodíte do stejné třídy se svým devítiletým bratrem. A nakonec je zde taky Sheldonova sestra, jeho dvojče Missy, jež někdy těžce nese, že se jejímu bratrovi dostává tolik pozornosti, ale zároveň je to jediný člověk, který může Sheldonovi spolehlivě říci pravdu. Během deseti let vysílání seriálu Teorie velkého třesku diváci poznali ikonického, výstředního a neobyčejného Sheldona Coopera. Tento komediální seriál nám skýtá příležitost nahlédnout do jeho dětství, kdy se vydává na svou nevinnou, ošemetnou a slibnou cestu k přerodu v muže, jímž se stane.

Dnes nejčtenější

.