Zavřít reklamu

Majitelé sluchátek AirPods čeká aktualizace. Apple totiž dnes v noci vydal novou verzi firmwaru, která sluchátka softwarově „pohání“ a to jako již tradičně pro všechny dostupné modely, které v současnosti prodává. To jinými slovy znamená, že vyjma 1. generace AirPods nainstalujete firmware na vše.

Nový firmware pro AirPods nese označení 5E135 a na všech modelech AirPods vyjma 1. generace nahrazuje předešlý 5E133, který vyšel ve polovině dubna. Jeho instalace je jako již tradičně automatická s tím, že je pro ní potřeba zajistit jen připojení AirPods k iPhonu. Pokud vám firmware nebude několik dní nainstalován automaticky, zkuste sluchátka ještě připojit k nabíječce. Kontrolu firmwaru AirPods pak uděláte tak, že po jejich připojení k iPhonu navštívite NastaveníObecnéInformace a zde sjedete dolů k sekci AirPods a zkontroluejte verzi firmware.

Co přesně přináší však bohužel v tuto chvíli netušíme, jelikož Apple opět rezignoval na zveřejnění jakýchkoliv poznámek k aktualizaci. Jednat se nicméně pravděpodobně bude jen o opravy drobných chyb, maximálně pak nové funkce pro Najít, ve kterém jsou AirPods integrovány. O ničem větším se totiž v minulosti ve světě Applu nešuškalo.

Dnes nejčtenější

.