Zavřít reklamu

Chystáte se v nejbližší době pořídit nový MacBook? Pak pro vás máme dobrou radu – pokud to jen trochu jde, pár týdnů počkejte. Velmi dobře informovaný reportér Mark Gurman z agentury Bloomberg se totiž nechal slyšet, že WWDC plánovaná na začátek letošního června pár nových MacBooků přinese. 

Ačkoliv Gurman nespecifikoval, o jaké stroje se bude jednat, s ohledem na předešlé měsíce i spekulace, které se fanouškovským světem Applu prohání je to víceméně jasné. Dočkat bychom se měli konkrétně nového 15“ MacBooku Air, po jehož boku by měl dorazit i aktualizovaný 13“ model. Ve hře je navíc příchod aktualizovaného 13“ MacBooku Pro a s trochou štěstí i 12“ MacBooku, o jehož oživení jsme v minulosti slyšeli již několikrát. Naopak očekávat nové 14“ a 16“ MacBooky Pro je nesmysl, protože ty Apple aktualizoval teprve nedávno.

Odložení nákupu MacBooku z nynějška na červen dává smysl jak těm uživatelům, kteří prahnou po tom nejlepším a nejnovějším na trhu, tak i těm, kteří zkrátka chtějí „jen“ ušetřit. Po představení nové generace MacBooků totiž zpravidla klesají ceny generací předešlých, takže pokud si člověk vystačí s nimi, může při jejich nákupu s vhodným načasováním velmi solidně ušetřit. 

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně)

Dnes nejčtenější

.