Zavřít reklamu

Technologie ChatGPT z dílny společnosti OpenAI funguje nejen na webu a ve specifických aplikacích. Díky nově vytvořené zkratce ji můžete integrovat také do řady aplikací na vašem iPhonu, a zefektivnit tak vaši práci.

Technologii ChatGPT od společnosti OpenAI jsme na zařízeních Apple viděli již několikrát, včetně speciálních aplikací pro iPhone a Apple Watch. Nejnovějším přírůstkem na scénu je výkonná zkratka, která propojuje ChatGPT s vašimi oblíbenými funkcemi a aplikacemi pro iOS. Jedná se o zkratku s názvem S-GPT, a jejím tvůrcem je Federico Viticci. Cílem S-GPT je využít sílu technologie ChatGPT a propojit ji s nativními funkcemi iOS, iPadOS, watchOS a macOS.

Federico se při tvorbě zkratky nechal podle svých vlastních slov inspirovat tím, jak společnost Microsoft integrovala ChatGPT do svého operačního systému Windows. „Chtěl jsem vytvořit nástroj založený na ChatGPT, který by vám pomáhal zpracovávat data a realizovat věci v počítači, a ne jen odpovídat na triviální otázky nebo psát básně,“ uvádí Viticci.

Zkratka S-GPT pracuje jak s ChatGPT 3, tak i s ChatGPT 4. Po její instalaci můžete zkratku využívat k zodpovídání otázek a vedení konverzací s umělou inteligencí, sumarizaci textů z webových stránek v prohlížeči Safari, práci s obsahem schránky, kontrolou nativních Připomínek a Kalendáře nebo třeba sumarizaci textů, nalezených na fotografiích. S-GPT umí také exportovat vaši konverzaci, vytvářet playlisty v aplikaci Apple  Music a spoustu dalšího.

Zkratka jako taková je ke stažení zcela zdarma. Pro její provozování ale potřebujete vygenerovat API klíč, a to z placené verze platformy OpenAI. Jakmile klíč vygenerujete, stačí zkratku stáhnout, spustit, zadat zkopírovaný klíč a poté postupovat podle pokynů na displeji. Potřebovat budete také bezplatnou zkratku S-GPT Encoder.

Zkratku S-GPT stáhnete zde. 

S-GPT Encoder stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.