Zavřít reklamu

Genie

Aplikace Genie nabízí v přehledném uživatelském rozhraní řadu zajímavých funkcí. Kromě textu přijímá jako vstup i obrázky, disponuje funkcí ukládání historie, sdílení konverzací s vašimi kontakty a podporou GPT-4. Bezplatně ji můžete vyzkoušet po dobu tří dnů, předplatné začíná na 299 korunách měsíčně.

Aplikaci Genie stáhnete bezplatně zde.

AI Chat: AI Smith Open Chatbot

AI Chat je výkonná a funkcemi nabitá ChatGPT aplikace pro váš iPhone. Využívá technologii GPT-4, nabízí možnost vytváření resumé, generování textu a odpovídání na otázky. Uživatelé mají na výběr mezi několika styly odpovědí. Na rozdíl od Genie ale AI Chat nabízí pouze tři bezplatné odpovědi, poté se musíte rozhodnout pro předplatné, jehož cena začíná na 299 korunách měsíčně.

Aplikaci AI Chat stáhnete bezplatně zde.

ChatOn

ChatOn je iOS chatbot, který využívá technologii GPT-4. Nabízí možnost ukládání historie, zapamatování dřívějších konverzací, podporu funkce speech-to-text a spoustu dalšího. Aplikaci si můžete bezplatně vyzkoušet po dobu jednoho týdne, předplatné začíná na 199 korunách měsíčně.

 

Aplikaci ChatOn stáhnete bezplatně zde

AI Chat

AI Chat je chatbot pro váš iPhone, který vám pomůže s tvorbou textů všeho druhu, překlady, přepracováním textu, ale třeba také s novými nápady, tvorbou obsahu nebo vyhledáváním informací. AI Chat využívá technologii GPT-4, cena předplatného za prémiovou verzi činí 499 korun měsíčně

Aplikaci AI Chat stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.