Zavřít reklamu

Design iPhonů 15 Pro už není pěkných pár týdnů žádným tajemstvím. I tak však není od věci si jej opět detailně prohlédnout díky únikům maket, které využívají výrobci příslušenství k tomu, aby jejich chystané produkty seděly na originálech chystaných na podzim 2023 naprosto perfektně. A přesně kvůli tomu je tak asi jasné, že je potřeba, aby tyto makety odpovídaly originálům naprosto perfektně, což jinými slovy znamená, že lze jejich vzhled považovat za de facto 100% ověřený. V opačném případě by totiž výrobci příslušenství riskovali to, že jejich chystané produkty, za jejichž výrobu utrácí nemalé peníze, budou nakonec neprodejné. Na maketu iPhonu 15 Pro se můžete podívat v galerii níže.

Největšími změnami, kterých si lze na maketě všimnout při jejím srovnání s designem iPhonu 14 Pro jsou bezesporu tlačítka pro ovládání hlasitosti a přepínač tichého a hlasitého režimu. V obou případech zde totiž chystá Apple změnu z fyzického na haptické „pevné“ řešení, čemuž přizpůsobil i design tlačítek. Na spodní straně si pak lze všimnout zase USB-C portu namísto Lightningu, který je mírně větší. Jako větší se ale jeví třeba i modul zadního fotoaparátu, který minimálně u modelu 15 Pro povyroste. Bez přímého srovnání s řadou 14 Pro se však o rozměrech lze bavit jen stěží.

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně)

Dnes nejčtenější

.