Zavřít reklamu

Nových iPadů Pro se v letošním roce nejspíš nedočkáme, řada zdrojů ale hovoří o tom, že by k jejich představení mohlo dojít v průběhu příštího roku. V souvislosti s displeji nových iPadů Pro by mělo dojít k výrazné změně, bohužel ale nepůjde o změnu k lepšímu. Kromě iPadů Pro se v dnešním souhrnu spekulací budeme věnovat také kompatibilitě iOS 17.

Vlastnosti nových iPadů Pro

Podle dostupných zpráv by společnost Apple měla v průběhu příštího roku představit zbrusu nové iPady Pro. Ty by se podle všeho měly dočkat velmi výrazných změn – bohužel se ale nebude jednat o změny k lepšímu. Leaker s přezdívkou ShrimpApplePro minulý týden v souvislosti s chystanými iPady uvedl, že by měly být vybavené OLED displeji. Apple ale podle zmíněného leakera použije u těchto tabletů stejné panely, kterými jsou vybavené iPhony, což se negativně podepíše na kvalitě zobrazování obsahu. Důvodem pro nasazení tohoto typu panelů je údajně snaha o snížení nákladů, i přesto ale budou nové modely nejspíše výrazně dražší oproti svým předchůdcům.

iOS 17 podpora

Pomalu ale jistě se blíží datum červnové konference WWDC, na které společnost Apple mimo jiné představí také nové verze svých operačních systémů. V souvislosti s aktualizacemi samozřejmě řadu uživatelů zajímá, jak to bude s kompatibilitou. Na WWDC 2023 si ještě budeme muset nějaký čas počkat, o kompatibilitě iOS 17 je ale díky úniku máme jasno již nyní. Server MacRumors s odvoláním na důvěryhodné zdroje minulý týden uvedl, že podporu iOS 17 by měly nabídnout iPhone SE 2 a 3, XS a XR, a iPhony 11, 12, 13, a 14. Nechme se překvapit, zda tomu nakonec skutečně bude.

Dnes nejčtenější

.