Zavřít reklamu

Avatar

V aplikaci WhatsApp na iPhonu si můžete vytvořit a nastavit vlastní avatar. V pravém dolním rohu klepněte na Nastavení a poté pod panelem s vaším jménem klepněte na Avatar. Zvolte Vytvořit si avatara -> Vyzkoušet, a poté můžete začít vytvářet vaši vlastní postavičku.

Označit konverzaci jako nepřečtenou

Pokud chcete ve WhatsAppu na iPhonu označit vybranou konverzaci jako nepřečtenou zamiřte do hlavního přehledu chatů. Nyní máte dvě možnosti – buďto panel s vybranou konverzací dlouze stisknout a v menu zvolit Označit jako nepřečtené, nebo panel s konverzací posunout zleva doprava a klepnout na Nepřečteno.

Odeslat aktuální polohu

S vašimi kontakty na WhatsAppu můžete sdílet také vaši aktuální polohu. Nejprve přejděte do vybrané konverzace a nalevo od pole pro zadání textu klepněte na tlačítko „+“. V menu, které se vám zobrazí, zvolte Poloha a klepněte na Sdílet aktuální polohu.

Vymazat konverzaci ve skupině

Kromě smazání skupiny nebo její archivace máte ve WhatsAppu na iPhonu také možnost vymazání všech konverzací ve skupině. To můžete udělat tak, že v zobrazení všech chatů posunete panel s požadovanou konverzací směrem doleva. Klepněte na dlaždici Více, zvolte Vymazat obsah chatu a potvrďte.

Připnutí konverzace

Pokud máte na WhatsAppu v iPhonu důležitý chat, ke kterému se často vracíte, můžete si jej snadno a rychle připnout na první místo v seznamu konverzací. Panel s vybranou konverzací posuňte směrem zleva doprava a klepněte na Připnout.

Dnes nejčtenější

.