Zavřít reklamu

Jedním z nejzajímavějších vylepšení letošní generace iPhonů řady Pro budou bezesporu jejich aktualizovaná ovládací tlačítka na stranách. Apple je totiž vůbec poprvé v historii přemění z fyzických na pevná s haptickou odezvou, díky čemuž by tak měla jednak vzrůst celková odolnost iPhonů a jednak by se měl mírně změnit i uživatelský zážitek z nich. A jak se zdá, právě ten se otřese v základech poměrně dost. 

Poté, co před pár dny vypluly na světlo světa informace o tom, že chce Apple umožnit u tlačítka pro změnu hlasitého a tichého režimu ještě naprogramování různých funkcí iPhonu, přichází zdroje portálu MacRumors s dalšími velmi zajímavými informacemi. Součástí operačního systému iOS 17 má být totiž v iPhonech 15 Pro i novinka ve formě možnosti navolení si citlivosti nových tlakových tlačítek. Díky tomu tak bude možné nastavit jejich funkčnost například podle typu krytu nebo zkrátka podle toho, zda budete chtít hlasitost či cokoliv jiného měnit jemným stiskem, nebo se naopak spolehnete na silnější tlak. Díky tomu si tak Apple skvěle zajistí, že nový typ tlačítek potěší zkrátka každého, protože si jej bude moci každý nastavit přesně dle svých preferencí. Je tedy rozhodně na co se těšit. 

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně)

Dnes nejčtenější

.