Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Chytré hodinky jsou skvělým parťákem pro každý den, který vám dokáže znatelně zpříjemnit a zjednodušit život. Co když za ně ale nechcete utrácet desetitisíce korun a raději byste zvolili levnější, ale přesto schopný a povedený model? V takovém případě by vaší pozornosti rozhodně neměla uniknout právě probíhající akce u ověřeného e-shopu Tomtop.com, kde si můžete přijít na elegantní chytré hodinky DM50 za zcela bezkonkurenční cenu!

Chytré hodinky DM50 hned na první pohled zaujmou svým vytříbeným designem a kulatým ciferníkem. Výrobce totiž vsadil na precizní kovové tělo, díky čemuž jsou tak hodinky skvělým designovým doplňkem k vašemu outfitu. Velice příjemně potěšit navíc dokáže i samotný 1,43″ AMOLED displej, který zaujme kvalitou zobrazení a živými barvami. Díky tomu tak máte o všech funkcích přehled přímo na hodinkách. Ty vám poté dokážou zobrazit například i příchozí hovory, notifikace či zprávy, případně také poslouží pro detailní monitorování vašich fyzických a sportovních aktivit. Díky Bluetooth připojení je dokonce lze použít i pro hlasové hovory. Chytré hodinky jako takové hrají důležitou roli i s ohledem na monitorování zdravotních funkcí. DM50 jsou vybaveny kvalitními senzory a dokáže měřit srdeční tep, saturaci kyslíku v krvi či detailně monitorovat spánek, díky čemuž se tak můžete pomalu posouvat za zdravějších životním stylem.

Určitě také nesmíme zapomenout zmínit bezkonkurenční výdrž baterie. Uvnitř hodinek se totiž nachází 400mAh akumulátor, který se postará o až 12denní výdrž při běžném používání, případně až o 4denní výdrž při aktivní funkci Always-on. Vraťme se pak ještě na chvíli k samotnému tělu. To totiž nejen že se vyznačuje precizním zpracováním a povedeným designem, ale zároveň se pyšní odolností vůči prachu a vodě dle stupně krytí IP68. Stejně tak stojí za zmínku možnost rychlé změny ciferníku podle designu, který se vám bude zamlouvat nejvíce.

DM50 s 58% slevou!

Pokud hledáte skutečně kvalitní chytré hodinky v co možná nejlepším poměru cena/výkon, pak je model DM50 perfektní volbou! Aby toho ale nebylo málo, v rámci současné akce si jej můžete pořídit s 58% slevou za pouhopouhých 80,63 € 34,55 €! Součástí ceny je navíc i doprava. S nákupem ale rozhodně neotálejte. Akce je totiž časově i početně omezená!

DM50 zakoupíte s 58% slevou zde!

Dnes nejčtenější

.