Zavřít reklamu

Přestože byly operační systémy dlouhodobě vnímány coby jedny z nejspolehlivějších, ke kterým se mohou běžní uživatelé dostat, v posledních letech se bohužel Applu úplně nedaří je vyvíjet bez otravných chyb. Jedna taková nyní sužuje i macOS Ventura a přestože jí nelze v žádném případě označit jako kritickou, otravná jistojistě je. 

Chyba v macOS se projevuje konkrétně neustálým vyskakováním okna informujícího o přidání položek aplikací na pozadí a to i v případě, že jsou zakázány. Uživatelům tedy nezbývá nic jiného než je vždy v notifikačním centru vypnout, aby v něm „neobtěžovaly“, což je ale vzhledem k opakujícímu vyskakování poměrně otravné. Uživatelé nicméně již nyní ví, že problémy způsobují aplikace třetích stran, takže si lze se vším poradit jednoduše tak, že aplikaci přidávající položky na pozadí jednoduše odinstalují, byť to samozřejmě u každé aplikace nejde například kvůli nutnosti jejích využití pro práci a tak podobně. Tak či tak, jelikož stížnosti uživatelů na bug ve velkém plní nejedno diskuzní fórum, je víceméně jasné, že o něm Apple již ví a pracuje na opravě. Zda ta dorazí už tento týden, nebo si na ní počkáme déle nicméně v tuto chvíli nelze předpovídat.

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně)

Dnes nejčtenější

.