Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Vánoce a Nový rok už pomalu začínají klepat na dveře. Při této příležitosti byste neměli zapomenout na vaše nejbližší a naopak jim ukázat, že na ně stále myslíte. K tomu je skvělým řešením takzvaná novoročenka. Pokud ale nechcete zbytečně trávit čas nad jejím návrhem a přípravou, zbystřete. V tomto článku se společně podíváme na to, jak vytvořit vlastní stylové PF 2023 snadno a rychle online.

Na druhou stranu novoročenka nemusí být určena pouze pro vaše nejbližší. Jedná se totiž o skvělý způsob, jak utužit vztahy s vašimi obchodními partnery a popřát jim tak úspěšný vstup do nového roku. Jenže to není tak úplně jednoduché. Konec roku je poměrně vytíženým obdobím, kdy není čas nazbyt. Proto si můžete nechat vytvořit firemní PF přímo online a následně jej už jen sdílet. Vše tak vyřešíte velice rychle z pohodlí domova.

PF 2023

Jak vytvořit stylové PF 2023

Pojďme se tedy zaměřit na to, jak vytvoření stylového PF 2023 probíhá. Celý proces je naštěstí nesmírně jednoduchý a zvládnete jej během pár minut. Celkově lze rozdělit na tři kroky:

Výběr šablony

Abyste se nemuseli obtěžovat s návrhem designu, není nic jednoduššího, než si vybrat z nabídky skvěle zpracovaných tematických šablon. Po přihlášení vám webová aplikace nabídne seznam vzorů, z nichž si už jen stačí vybrat vašeho favorita. Pokud byste ale tápali, můžete vyzkoušet možnost náhledu. V takovém případě si design novoročenky prohlédnete a podle toho se můžete rozhodnout.

Vložení vlastní fotografie

Správně by novoročenka měla být osobní, což ji dodá ono potřebné kouzlo. Po výběru šablony se tak dostáváme k dalšímu kroku, kdy lze do PF 2023 vložit například rodinnou fotografii. Tímto způsobem tak jejím příjemcům můžete ukázat, že na ně myslíte společně s celou vaší rodinou.

PF 2023

Finální úprava

Nyní se už dostáváme k samotnému závěru, kdy stačí novoročenku finálně upravit a dostat ji tak do požadované podoby. V tomto kroku je to už jen a pouze na vás – kreativitě se meze nekladou. Na druhou stranu je ale nutné si uvědomit, pro koho je PFko určené. Pokud jej vytváříte pro vaši rodinu, buďte osobnější. V případě novoročenky pro obchodní partnery naopak volte formálnější úpravu.

Vytvořte si vlastní PF 2023 zde

Dnes nejčtenější

.