Zavřít reklamu

Rok se sešel s rokem a poslední co v tom letošním zbývá, je popřát vám srdečně jménem celé redakce co nejúspěšnější vstup do roku 2018, ve kterém vám přejeme, abyste si splnili všechny své sny. Věřím, že rok 2017 byl pro vás po všech stránkách úspěšný a zažili jste v něm spoustu věcí, které se vám zapsaly do paměti. Pro nás byl rok 2017 přelomový a chceme vám za to co nejvděčněji poděkovat.

V roce 2017 se Letem světem Applem stalo společně se serverem Samsung Magazine součástí společnosti Text Factory s.r.o, jejíž servery v současné době generují přes 1 000 000 UIP měsíčně. K tomu nám z velké části dopomohla akvizice serveru jablíčkář.cz, který byl na české scéně mezi Apple weby jediný zajímavý. Pro mnohé se mohlo jednat o poměrně kontroverzní rozhodnutí, které se však začalo vyplácet od prvních dnů a dnes má náš druhý největší Apple server o padesát procent vyšší čísla návštěvnosti než v době, kdy jsme jej převzali. V příštím roce mu chceme věnovat veškerou péči a věříme, že se bude nadále rozvíjet a to směrem na kterém byl od základů postaven.

Co se samotného LsA týká i v letošním roce se nám díky vám čtenářům podařilo posunout jeho čísla na zcela novou úroveň. Zatím co v roce 2016 jsme dosáhli 3 600 000 UIP v roce 2017 to je již 4 800 000, což znamená meziroční růst o neuvěřitelných 33,5%. Dalším důležitým ukazatelem je počet návštěv, který letos překonal 16 000 000 návštěv, což představuje oproti loňským 13,6 milionům nárůst o 18,4%. Posledním důležitým ukazatelem je počet impresí, které v letošním roce poprvé překonaly magickou hranici 50 milionů a oproti loňskému roku vyrostly o 54%. Jedná se o neskutečná čísla, za která jsme našim čtenářům nesmírně vděčni.

V roce 2018 pro vás chystáme opět několik novinek, z nichž o první a věřím, že pro čtenáře velmi zajímavé se dozvíte již za pár hodin. Věříme, že i v následující dvanácti měsících oceníte naši snahu stejně jako letos a budeme mít za další rok opět důvod na oslavu. Stejně tak pevně věříme, že budete mít důvod na oslavu i vy a splníte si vše co si usmyslíte a vše o čem tajně sníte. Celé je to totiž o snech, které si přece musíme v tom krátkém životě plnit, abychom se mohli na závěr ohlédnout a říct si, že to celé stálo za to a byla to sakra dobrá jízda!

LsA 2017

Dnes nejčtenější

.