Zavřít reklamu

Operační systém iOS 16 nabízí velkou škálu všemožných novinek, a to nejen v systému jako takovém, ale i v nativních aplikacích. Na našem magazínu se samozřejmě již od vydání iOS 16 všem novinkám z tohoto systému věnujeme, abyste jej co nejdříve mohli využívat na maximum. Skvělých a hlavně vymodlených vylepšení jsme se také dočkali v aplikaci Zprávy – již jsme vás informovali o možnosti zrušení odeslání a úpravy zpráv, popřípadě také o možnosti obnovení smazaných zpráv. Mimo to však Apple konečně v iOS 16 přidal také možnost pro označení konverzace jako nepřečtené.

Jak v iOS 16 označit konverzaci jako nepřečtenou

Dost možná už jste se někdy ocitli v situaci, kdy vám přišla nějaká zpráva, kterou jsou omylem v nevhodnou chvíli rozkliknuli a nemáte zrovna čas ji jakkoliv řešit. V klasickém případě aplikaci Zprávy zavřete s tím, že se na zprávu podíváte později. Avšak vzhledem k tomu, že už je konverzace označená jako přečtená, tak na ni jednoduše zapomenete a nejspíše už se do ní nevrátíte. Tak přesně s tímto vám dokáže pomoci nová funkce, díky které konverzaci můžete opětovně označit jako nepřečtenou, abyste na ni nezapomněli. Pro označení konverzace jako nepřečtené postupujte následovně:

  • Prvně se na vašem iPhonu přesuňte do aplikace Zprávy.
  • Jakmile tak učiníte, tak otevřete klasický přehled všech vašich konverzací.
  • Pro označení konverzace jako nepřečtené zde po ní přejeďte prstem zleva doprava.

Pomocí výše uvedeného postupu je tedy možné na vašem iPhonu s iOS 16 jednoduše označit konverzaci ve Zprávách jako nepřečtenou. Naprosto stejným způsobem lze pak konverzaci označit také jako přečtenou, pokud ji nechcete otevírat a pouze označit jako vyřízenou. Mimo to, že lze konverzace označit jako nepřečtené výše uvedeným způsobem, tak na nich můžete také podržet prst, a poté z menu vyberte možnost Označit jako nepřečtené – to využijete hlavně u připnutých konverzací, u kterých přejetí prstem nefunguje.

ios 16 nepřečtená zpráva

Dnes nejčtenější

.