Zavřít reklamu

Jen stěží byste v současné nabídce Applu hledali produkt starší než Apple Watch Series 3. Tyto hodinky se totiž světu představily již v roce 2017 po boku iPhonů X s tím, že od této chvíle jsou nepřetržitě v nabídce kalifornského giganta. To se však za pár dní “konečně” změní. 

Když Apple na letošní WWDC světu představil watchOS 9 s absencí podpory právě Apple Watch Series 3, začalo být prakticky každému jasné, že se s tímto modelem již zanedlouho rozloučíme. A právě to nyní de facto potvrdil Apple tím, že přestal v celé řadě států doplňovat skladové zásoby tohoto modelu. Jakmile se tedy Series 3 v dané zemi vyprodají skrze oficiální Apple Store či fyzický obchod Applu, již je zkrátka nelze objednat. A jelikož dochází skladové zásoby Series 3 v čím dál tím více zemích, je jasné, že se s nimi takřka 100% již ve středu po Keynote rozloučíme. 

Apple Watch Series 3 se do historie Applu navždy zapsaly jakožto první Apple Watch s podporou LTE sítí. Mezi uživateli si ale získaly oblibu i díky jejich solidní výdrži baterie, která dosahuje i dvou dnů při mírnější zátěži. V posledních letech jsou sice mnohými označovány za zastaralé, na druhou stranu je však Apple prodával za velmi příznivou cenu, která z nich dělala skutečně atraktivní koupi. Jejich éra je však nyní u konce. 

Dnes nejčtenější

.