Zavřít reklamu

Here WeGo aplikace pro iPhone patří mezi populární navigační nástroje, které spousta uživatelů s oblibou využívá při plánování a uskutečnování cest a výletů. Pokud jste si tuto aplikaci oblíbili i vy, máme pro vás několik tipů a triků pro její lepší a efektivnější využití.

Vytvoření profilu

Pokud jste si aplikaci Here WeGo stáhli do iPhonu poprvé a chcete ji využívat opravdu naplno, vyplatí se vytvořit profil. Na hlavní obrazovce zamiřte o něco níže a v sekci Účet a nastavení klepněte na Vytvořte profil. Zvolte preferovaný způsob registrace a potvrďte.

Sbírky

Pokud máte již v Here WeGo vytvořený profil, můžete začít využívat takzvané sbírky. Spusťte aplikaci a na hlavní obrazovce zamiřte do sekce Vaše sbírky. Klepněte na Nová sbírka, pojmenujte sbírku a přizpůsobte ji. Nastavte parametry řazení a klepněte na Vytvořit sbírku. Pro přidání nové lokace do sbírky poté stačí už jen klepnout na Přidat místo.

Přidávání míst

Podobně jako v řadě jiných aplikací tohoto typu můžete i v Here WeGo přidávat místa, jako je domov, práce, nebo třeba dům vašich rodičů. Pro přidání nového místa klepněte ihned pod vyhledávacím polem na Přidat místo. Zadejte příslušnou adresu a poté dlouze stiskněte tlačítko s názvem cíle pod vyhledávacím polem. Klepněte na Přejmenovat, zadejte požadovaný název a klepněte na Uložit. Pokud chcete přidat adresu domů, klepněte pod vyhledávacím polem na Přidat dom polohu, zadejte adresu (případně potvrďte aktuální polohu) a uložte.

Offline mapy

V rámci aplikace Here WeGo můžete využívat také mapy v offline režimu. Pro přípravu offline mapy opět zamiřte na domovské obrazovce o něco níže a v sekci Mapy Offline aktivujte položku Použít aplikaci offline. Poté klepněte na Stáhnout mapy. Potvrďte a poté už jen stačí vybrat mapu požadované oblasti.

Přizpůsobení vlastností vozu

V aplikaci Here WeGo máte možnost také přizpůsobit si palivo, na které jezdí váš vůz. Zamiřte zcela dolů a klepněte na Nastavení. V sekci Obecné klepněte na Typ paliva a vyberte požadovaný typ paliva. V sekci Navigace pak můžete po klepnutí na Výstrahy rychlostního limitu nastavit podrobnosti výstrah.

Dnes nejčtenější

.