Zavřít reklamu

Kdo by se rád neuvolnil a nepobavil u odpočinkového komediálního filmu? Populární streamovací služba Disney+ má snímků tohoto ražení ve své programové nabídce více než dost. Pojďme se nyní společně podívat na to, jaké komedie patřily na Disney+ v uplynulém týdnu mezi ty nejpopulárnější.

Borat

Milovníkům tak trochu kontroverzního humoru, který si rozhodně nebere servítky, by na Disney+ neměl uniknout legendární Borat. Borat Sagdiyev, reportér a šestý nejznámější Kazach, se vydává na cestu do Spojených států, aby se dozvěděl něco o americké kultuře. Výsledek je k popukání!

Disney+ si můžete předplatit za výhodnou cenu zde

Návrh

Romantická komedie a hit světových kin Návrh s hvězdnou Sandrou Bullock v hlavní roli nabízí originální příběh, humor, ale i nečekané dějové zvraty. Knižní redaktorka s tváří krásné a sympatické Sandry Bullock čelí jedné nepříjemnosti – imigrační úřad jí neprodloužil pracovní povolení a hrozí jí návrat do rodné Kanady. Margaret vymyslí zoufalý plán: oznámí zásnuby se svým kolegou. Ten ale o ničem neví a brzy bude mít šanci vrátit své šéfce všechno ponižování a nadávání, které musel jako její podřízený snášet. A rozhodně si tuto příležitost nenechá ujít! Skvělá romantická komedie pro všechny, kteří mají rádi trochu napětí, ale především dobrou zábavu a jiskření mezi hlavními hrdiny.

Disney+ si můžete předplatit za stále výhodnou cenu zde

Dobré ráno, Vietname

Život v armádě už nikdy nebude jako dřív po nezapomenutelném probuzení, o které se v této úspěšné komedii postaral držitel Oscara Robin Williams. Předvádí zde strhující výkon v roli, pro kterou se podle kritiků narodil – výřečného a neuctivého vtipálka Adriana Cronauera, moderátora ranního vysílání saigonského armádního rozhlasu. Cronauer rozráží dříve poklidné a nudné rozhlasové vlny neustálým přívalem pohotového humoru a nejžhavějších hitů z domova. Zatímco si však získává přízeň vojáků, jeho nadřízení z něj vůbec nejsou nadšeni. Film líčí Cronauerova drsná saigonská dobrodružství uprostřed šíleného světa a je prošpikován komickými hláškami a skvělou hudbou ze 60. let.

Disney+ si můžete předplatit za stále výhodnou cenu zde

Walter Mitty a jeho tajný život

Přijde okamžik, kdy přestanete snít, začnete žít a objevíte svůj osud. Pro snílka Waltera Mittyho (Ben Stiller) ten čas nastal právě teď. Když je ohrožena jeho práce i práce jeho kolegyně (Kristen Wiigová), Walter začne jednat a vydá se na neuvěřitelnou cestu. Ben Stiller režíruje a hraje hlavní roli v tomto inspirativním příběhu o obyčejném člověku, který se vrhne do neobyčejného dobrodružství, do života.

Disney+ si můžete předplatit za stále výhodnou cenu zde

Dnes nejčtenější

.