Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Kensho

Ve hře Kensho se vrhnete na cestu plnou dobrodružství, ale má to jeden háček. Celý děj se totiž odehrává v surrealistickém světě, kde jsou čas a prostor zcela propleteny. Vaším úkolem bude skládat různé bloky a řešit různé hádanky, díky čemuž dokážete vyřešit různá tajemství.

  • Původní cena: 99 Kč (25 Kč)

Railways!

Řadíte se mezi milovníky vlaků a rádi byste si zahráli nějakou tematickou hru? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, zbystřete. Do akce totiž zamířila hra Railways!, ve které budete muset být velice obezřetní, abyste neudělali byť jen jedinou chybu. Vaším úkolem totiž bude ovládat železniční tratě takovým způsobem, abyste pasažéry včas přepravili, aniž by došlo k jakékoliv nehodě.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Airline Tycoon Deluxe

V zábavné ekonomické situaci Airline Tycoon Deluxe se zhostíte nejednoduchého úkoly, kdy povedete rovnou celé letiště, což s sebou přináší řadu důležitých úkolů a zodpovědnosti. Budete se muset tedy postarat o bezproblémový chod, spokojené zákazníky a ostatní, což ale nebude tak úplně jednoduché. Titul je doplněn o řadu různých vtipů.

  • Původní cena: 149 Kč (99 Kč)

Drop Flop!

Hraním hry Drop Flop! byste měli značně procvičit a případně vylepšit vaše reflexy. Startem hry vám totiž shora „spadne“ několik míčků, které vy budete muset odchytávat. Drop Flop! vám váš výkon následně patřičně propočítá a vy tak nad svým reflexem budete mít dokonalý přehled, díky čemuž se taktéž můžete stále a stále překonávat.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Papers, Please

Ve hře s názvem Papers, Please se ocitáte v roli pohraničníka v zemi zvané Arstotzka. Vaším úkolem je kontrolovat cestovní pasy a další dokumenty a náležitosti, pro překračování hranic zde ale platí velmi přísné podmínky a pravidla. Je jen na vás, na koho budete přísní a nad kým naopak přimhouříte oči.

  • Původní cena: 199 Kč (129 Kč)

aTimeLogger Time Tracker

Zajímalo vás někdy, kolik času trávíte například prací, učením a podobně? V takovém případě by se vám mohla hodit aplikace aTimeLogger – Time Tracker, která navíc nabízí praktický widget a povede přehledy o vašich aktivitách. Jak to celé vypadá a funguje naleznete v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Brain App XL

Po delší době do akce znovu dorazila oblíbená logická hra Brain App, která každý den bude testovat vaše logické myšlení. Tak činí prostřednictvím nejrůznějších miniher a hádenek, čímž vás dennodenně testuje a posouvá kupředu. Brain App XL je hra pro iPad.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.