Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Counter: Stopwatch and Timer

Aplikace Counter: Stopwatch and Timer je efektivním nástrojem pro měření času. Jak je již z názvu patrné, aplikace vám dokáže nahradit stopky a časovat a rozhodně vás potěší intuitivní uživatelské prostředí, které vyhovuje naprosté většině uživatelů.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Brushstroke

Proměňte své fotografie v malby s aplikací Brushstroke. Aplikace s názvem Brushstroke dovedně přemění vaše snímky v krásné malby jediným dotykem. Výsledná díla můžete upravovat, podepisovat a sdílet.

  • Původní cena: 149 Kč (129 Kč)

YouTubers Life – Music

V posledních letech si obrovskou popularitu získali tvůrci zajímavého obsahu neboli takzvaní YouTubeři. Jejich roli si budete moct vyzkoušet na „vlastní kůži“ prostřednictvím hry Youtubers Life – Music, kdy se zhostíte role zmiňovaného YouTubera, který se zaměřuje na tvorbu hudebního obsahu.

  • Původní cena: 229 Kč (79 Kč)

Esports Life Tycoon

Další podobnou hrou je Esports Life Tycoon, která potěší především vášnivé hráče počítačových her. Sami se přitom zhostíte role manažera takzvaného e-sport týmu a vaším úkolem bude, aby vaši svěřenci vystoupali na samotný vrchol a následně se na něm i udrželi.

  • Původní cena: 149 Kč (79 Kč)

InstantGrid

Jestliže vám záleží na vašich příspěvcích na sociálních sítích a případně byste je chtěli ještě vylepšit, zbystřete. Dnes je totiž k dostání aplikace InstantGrid zcela zdarma. Tato aplikace nabízí řadu různých nástrojů, s jejichž pomocí můžete vaše fotografie seřadit do předem nastavené mřížky a případně jim přidat parádní efekty.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Tank Super Wars

Jestliže hledáte nějakou oddechovou, ale přesto zábavnou hru, která by vás dokázala ve vzpomínkách přenést o několik let zpět, tak byste rozhodně neměli přehlédnout slevu na Tank Super Wars. V této hře totiž na klasických, retro mapách budete ovládat tank, kdy vaším úkolem bude zneškodnit vaše nepřátele. Celá hra je ve 2D.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.