Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

IP4K Phone cam as IP Camera

Zakoupením aplikace IP4K: Phone cam as IP Camera získáte zajímavý nástroj, který váš iPhone či iPad dokáže proměnit do podoby takzvané IP kamery. V takovém případě program živě vysílá záznam ze zadní kamery prostřednictvím domácí sítě, přičemž sledovat jej můžete například prostřednictvím VLC Playeru.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Nature: Sounds around the world

S pomocí aplikace Nature:sounds around the world můžete daleko lépe usínat či relaxovat. Tento nástroj je totiž vybaven rozsáhlou kolekcí nejrůznějších zvuků přírody, které si například můžete pustit před spaním a snadněji tak usnout. Nechybí ani funkce časovače, aby vám nahrávky nehrály zbytečně celou noc.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Note Yourself – Remind Self

Note Yourself – Remind Self je připomínková aplikace, která vám umožní poznamenávat si veškeré úkoly, připomínky a další podobné záznamy tak, jako kdybyste vedli v chatu konverzaci sami se sebou. Nabízí také možnost připnutí vybraných připomínek, bohaté možnost úprav a přizpůsobení, pokročilé vyhledávání a spoustu dalších skvělých funkcí.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Tiny Trees

Hra Tiny Trees cílí především na menší děti nebo na rodiče, kteří si hru s dětmi zahrají. V této hře se totiž připojíte k dívce jménem Nora a jejímu otci Cosmovi a čekat na vás bude spousta dobrodružství. Budete totiž moci pilotovat jejich vesmírnou loď, která vás vezme na planetu plnou překvapení. Zde se budete muset starat o mysteriózní semínko, ze kterého vám vyroste magický strom.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Fury Unleashed

Pokud se řadíte mezi milovníky akčních rogue-like her, vaší pozornosti by rozhodně neměl uniknout titul Fury Unleashed. V této kooperativní hře se postavíte těm nejrůznějším nepřátelům, přičemž nejdůležitější pro vás bude, abyste se snažili o provedení útočných kombinací.

  • Původní cena: 229 Kč (79 Kč)

Rain Drop Catcher

Po dlouhé době dnes do akce také zavítala oddechová hra Rain Drop Catcher. Podle názvu vám může být jasné, že v případě tohoto titulu budete muset takzvaně chytat déšť. Ovládat totiž budete prostý kbelík, se kterým musíte chytat jednotlivé kapky deště a sesbírat tak co možná nejvíce bodů.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Ludo 3D – Aeroplane Chess

Pokud hledáte hru, která vám zpříjemní přicházející zimní večery, Aeroplane Chess 3D – Childhood je tady přímo pro vás. V této hře si můžete nastavit vlastní pravidla a hrát ji například lokálně s přáteli. Co potěší spoustu hráčů je taktéž fakt, že je dnes aplikace k dispozici zcela zdarma.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.