Zavřít reklamu

Prodeje iPhonů se rok od roku zvyšují a nezdá se, že by se měl tento trend v dohledné době jakkoliv změnit. Totéž v bledě modrém pak platí také o zájmu o novou generaci těchto telefonů, který by měl být v letošním roce opět větší než tomu bylo loni. A jelikož byly loňské “třináctky” velkým hitem, od “čtrnáctek” se s trochou nadsázky očekává megahit. 

Velká očekávání ohledně nových modelů nemají jen jablíčkáři, ale podle zdrojů portálu Sina Finance taktéž Apple. Ten měl údajně své dodavatele informovat o tom, že kvůli předpokládanému obřímu zájmu převyšujícímu zájem o iPhony 13 (Pro) bude velmi pravděpodobně potřeba udržet výrobu novinek v maximální míře výrazně déle než tomu bylo v předešlých letech. Pro výrobce budou tedy novinky představovat poměrně solidní výzvu, která prověří jejich schopnosti.

S trochou nadsázky se dá říci, že není tak úplně jasné, kde se Applu bere jeho víra v úspěch iPhonů 14 (Pro), jelikož oproti předešlé generaci bychom se u nich až tak markantního vylepšení dočkat neměli. Valná většina zdrojů se navíc shoduje na tom, že jejich ceny povyskočí vzhůru, což by se logicky na zájmu o ně mělo podepsat jak jinak než negativně. Možná má tedy Apple v souvislosti s novinkami v rukávu něco, o čem nevíme a co bude přitom takový hit, po kterém se jablíčkáři utlučou. 

Dnes nejčtenější

.