Zavřít reklamu

Léto je ve světě Applu již tradičně spojené se startem výroby nových iPhonů a ani letošek není v tomto směru jiný. Podle informací asijských portálů navázaných na dodavatelský řetězec Applu totiž v čínských fabrikách již vypukla zkušební výroba novinek, na kterou chce Apple navázat příští měsíc startem hromadné výroby. 

Rozdělení výroby iPhonů na zkušební a hromadnou je (nejen) ve světě Applu naprosto standardní proces, který má kalifornskému výrobci pomoci odhalit zavčas nejrůznější neduhy, které by mohly při montáži vznikat, popřípadě veškeré další procesy nastavit tak, aby byly co možná nejefektivnější. Díky tomu je pak možné rozjet naplno hromadnou výrobu ve velkých objemech, jelikož montážní proces již nic nenarušuje a je tedy zcela efektivní. 

Start výroby iPhonů 14 je pro jablíčkáře dobrou zprávou i z toho důvodu, že se výrazně zvyšuje pravděpodobnost úniku reálných fotek chystaných telefonů. V následujících týdnech bychom se tedy mohli dočkat všech věcí, o kterých se v předešlé době spekulovalo, právě pomocí těchto úniků. Apple proti nim sice v posledních letech intenzivně bojuje, nicméně uhlídat vše je i nad jeho síly. 

Dnes nejčtenější

.