Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Finding..

Pokud hledáte nějakou jednoduchou a zároveň oddechovou hru, u které byste se mohli zrelaxovat, tak byste se měli přinejmenším podívat na Finding. V tomto titulu se ocitnete v roli dítěte, které hledá květiny. Na vaší výpravě ale narazíte na spoustu záhad, zábavy a podobně.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Blue Golden Hour

Hledáte dokonalé světlo pro působivé fotografie? Zajímá vás, jak profesionální fotografové zachycují okamžik, kdy je světlo „kouzelné“? Tato aplikace vám snadno a intuitivně vám ukáže časy takzvané „zlaté“ a „modré“ hodinky. Musíte si naplánovat vlastní focení nebo výlet? V aplikaci můžete změnit polohu GPS a datum, abyste přesně věděli, kdy je nejlepší čas pro vaše fotografování.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

FocusDots: Tomato Focus Timer

Zakoupením aplikace FocusDots: Tomato Timer získáte perfektní nástroj, která slouží pro správu vašeho času a zvýšení produktivity. Jedná se totiž o časovač pro vaše úkoly, který vám pomůže se na ně lépe soustředit a odstrčit stranou všem známou prokrastinaci.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Tower of Fortune 2

Řadíte se mezi milovníky klasických retro RPG titulů? Jestliže jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní slevu na hru Tower of Fortune 2. V této hře se zhostíte role svého hrdiny a váš úkol bude jasný – budete muset následovat zajímavý příběh a postupně vylepšovat svou postavu.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Adventure Pinball

Pravděpodobně drtivá většina z vás zná klasickou a velice populární hru Pinball. Jestliže si ale myslíte, že si zahrajete tuto klasiku i ve hře Adventure Pinball, tak na to můžete rovnou zapomenout. V této hře totiž hrajete za hrdinu, který se vydává za dobrodružstvím. Vaším hlavním cílem bude zachránit královnu ze spárů zla, čímž zachráníte celý svět. Proč je ale tedy v názvu Pinball? Celý děj se totiž odehrává na podobné hrací ploše, která přináší perfektní zážitek.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Crazy Run

Pokud hledáte nějakou jednoduchou, oddechovou hru, měli byste se přinejmenším podívat na titul Crazy Run. V této hře se totiž zhostíte role parkourového běžce, kdy budete postupně probíhat městem. Jedná se o nikdy nekončící trať, kdy vám jde o to, abyste překonali co možná nejvíce překážek.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.