Zavřít reklamu

Před pár týdny jsme vás na našem magazínu informovali o úniku technických specifikací očekávaných sluchátek AirPods Pro 2. generace. Informace konkrétně poskytl portál 52audio, který je na poli úniků ohledně jablečných sluchátek dlouhodobě velmi spolehlivý. Mezi zásadní novinky, se kterými dle úniků měly AirPods Pro 2 přijít, patří vestavěné senzory srdečního tepu a tělesné teploty. Nakonec to ale vypadá, že se těchto zdravotních funkcí nedočkáme – informoval o tom známý leaker Mark Gurman.

„V posledních měsících se objevily spekulace o tom, že letošní model AirPods Pro přijde se schopností zjistit srdeční tep či tělesnou teplotu uživatele. Jsem obeznámen o tom, že ani jedna z těchto funkcí v roce 2022 nedorazí,“ uvedl Gurman ve svém posledním newsletteru. Nutno však zmínit, že Gurman ani jednu z těchto zdravotních funkcí nezatracuje. Naopak uvádí, že obě funkce Apple testuje a zkoumá a nejspíše jednoho dne opravdu přijdou – jen to nebude v blízké budoucnosti. Ohledně dalších očekávaných novinek v podobě nasazení konektoru USB-C, vylepšeného čipu H1 a možnosti najít pouzdro skrze Najít se Gurman nevyjádřil, takže se alespoň těchto novinek se snad dočkáme.

Od představení první generace AirPods Pro uběhly již zhruba tři roky, zatímco klasické AirPody již mají k dispozici třetí generaci. Minulý rok Apple představil pouze malé vylepšení pouzdra pro AirPods Pro, které se stalo kompatibilním s technologií MagSafe – jinak je ale vše při starém. Původně bylo představení AirPods Pro 2. generace očekáváno na WWDC22, nakonec jsme se ale nedočkali. Podle posledních informací by tak nové AirPods Pro měly dorazit letos na podzim, a to zcela jistě po boku nové služby Apple Classical, ve které uživatelé budou schopni poslouchat vážnou hudbu.

Anketa

Těšíte se na nové AirPods Pro 2. generace?

ano, chci si je koupit 47,37 %
ano, ale zůstanu věrný starším 26,32 %
spíše ne, zatím mě nezaujaly 18,42 %
ne, sluchátka od Applu nepreferuji 7,89 %
Celkem hlasovalo: 38

Dnes nejčtenější

.