Zavřít reklamu

Počasí venku už nějakou dobu konečně přeje nejrůznějším vodním radovánkám, ať už bazénech, nebo v přírodních vodních tocích. Brát si s sebou iPhone do vody vám rozhodně doporučovat nebudeme. To ale neznamená, že byste svůj jablečný smartphone nemohli při vodních aktivitách vůbec využít. Představujeme vám pět iOS aplikací pro nadšené plavce.

SwimPlaces – Kde se koupat

Pokud vás nezajímá jak, ale spíše kde plavat, určitě využijete aplikaci SwimPlaces. S její pomocí totiž vždy vyhledáte vhodná místa pro koupání, ať už se nacházíte kdekoliv. Do aplikace můžete sami přispívat vašimi vlastními tipy, pročítat detaily o jednotlivých místech nebo si nechat zobrazit mapu s instrukcemi a navigací.

Aplikaci SwimPlaces – Kde se koupat stáhnete bezplatně zde.

Swim.com

Swim.com je skvělým nástrojem ke sledování vaší plavecké aktivity. Nabízí kompatibilitu s Apple Watch spolu s automatickým snímáním pohybové aktivity, možnost porovnání výsledků s přáteli i možnost nastavení vlastních cílů. S pomocí aplikace Swim.com můžete měřit řadu parametrů vašeho plavání a sledovat váš pokrok.

Aplikaci Swim.com stáhnete bezplatně zde.

MySwimPro

MySwimPro je další z aplikací, kterou můžete využít pro sledování a záznam vaší plavecké aktivity. Aplikaci si můžete vyzkoušet zdarma, v Pro verzi najdete možnost využití individuálních tréninkových plánů, možnost sestavení vlastních cvičebních programů a detailní analytické statistiky, týkající se vašeho pokroku. Samozřejmostí je také verze pro Apple Watch, suché tréninky i tréninky v bazénu a spoustu dalšího.

Aplikaci MySwimPro stáhnete bezplatně zde.

Swim Smooth

Swim Smooth je aplikace, která vám pomůže vylepšit vaši techniku i plavecký výkon. Nabízí verzi pro Apple Watch, která vám poskytne detailní informace o všech aspektech vašeho plavání, a nabídne vám také užitečné tipy pro zlepšení či prevenci případných zranění. V aplikaci najdete také obsáhlou knihovnu přizpůsobitelných cvičení, samozřejmostí je volitelný export dat do nativního Zdraví na vašem iPhonu. Měsíční předplatné vás vyjde na 569 korun.

Aplikaci Swim Smooth stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.