Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Resizable – Photo Size

Jak již samotný název napovídá, aplikace Resizable – Photo size slouží pro úpravu rozměrů vašich fotografií a snímků. Jednoduše stačí daný obrázek vybrat z galerie, nastavit nové rozměry a o zbytek se postará program za vás. Výhodou je, že je zároveň dokáže i zvětšovat.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

The Last Roman Village

Jestliže máte rádi strategie, tak byste se měli přinejmenším podívat na titul The Last Roman Village. V této hře se totiž podíváte do období konce Římské říše, kdy už jen vzdoruje poslední vesnice. Právě tu budete mít na starost vy a budete muset zajistit její obranu před nájezdy nepřátel.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

bProgress – Manage Daily Tasks

Chcete být ještě produktivnější a lépe zvládat vaše každodenní povinnosti? Aplikace bProgress – Manage Daily Tasks vám pomůže s dosažením vašich cílů a pomůže vám si je splnit. V rámci tohoto programu si totiž všechny úkoly můžete zapsat a následně rozplánovat, což vám obecně značně pomůže. Zároveň můžete sledovat progres, nastavovat si termíny a podobně.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Juice Watch

Prostřednictvím widgetu v iOS se můžete poměrně rychle dozvědět stav baterie na vašich Apple Watch. Stažením aplikace Juice Watch získáte parádní nástroj, který funguje přesně obráceně. Konkrétně si tedy na jablečných hodinkách můžete prohlédnout, kolik procent baterie má váš iPhone, a zároveň si nechat zasílat notifikace na iPhone v případě, kdy dojde k plnému dobití Apple Watch. Samozřejmostí je také praktická komplikace na ciferník.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

FineReader Pro: PDF Scanner

Další skener, který je dnes k dostání se slevou, je aplikace FineReader Pro: PDF Scanner. Tento nástroj je již lehce profesionálnější, čemuž napovídá i samotná cenovka. Program je totiž vybaven technologií OCR pro optické rozpoznávání znaků, což navíc zvládá ve 193 jazycích.

  • Původní cena: 1590 Kč (749 Kč)

Starlight – Explore the Stars

Jestliže se zajímáte o astronomii, případně byste rádi začali, mohla by se vám hodit povedená aplikace Starlight – Explore the Stars. S pomocí tohoto programu vám stačí namířit váš iPhone či iPad na oblohu a v reálném čase můžete vidět postavení hvězd a planet.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

 

Dnes nejčtenější

.