Zavřít reklamu

Léto už klepe na dveře. Pokud do vaší letní dovolené ještě zbývá hodně času, můžete se mezitím na léto naladit za pomoci her. V dnešním článku vám představíme pár zajímavých herních titulů pro iPhone, které vás různými způsoby dokáží naladit na letní atmosféru.

Swim Out

Swim Out je sice placená hra, často ale bývá v App Storu ve slevě, a za těch pár desítek korun rozhodně stojí. Tato hra vás přenese do prosluněného prostředí venkovního bazénu, kde budete muset naplánovat svou plaveckou trasu tak, abyste se nesrazili s ostatními plavci.

Hru Swim Out stáhnete za 79 korun zde.

Pokémon Quest

Před pár lety se prázdninovým hitem stala hra Pokémon Go. Tento titul ale není jedinou hrou s pokémoní tematikou, která je k dispozici v App Storu. Jedná se o RPG adventuru, ve které se touláte ostrovem Tumblecube Island. Vše na tomto ostrově má kostičkovaný tvar – včetně Pokémonů. Vaším úkolem zde bude pochytat co nejvíce Pokémonů a vyhrávat s nimi v jedinečných soubojích.

Hru Pokémon Quest stáhnete bezplatně zde.

Monument Valley 2

Dalším placeným titulem z naší dnešní nabídky, který ale rozhodně stojí za investici, je Monument Valley 2. Studio ustwo games již v prvním díle této hry dokázalo, že dokáže vytvořit nádhernou a odpočinkovou hru prakticky pro všechny hráče. Uvolněte se a nechte se strhnout okouzlujícím putováním pohádkovými objekty a optickými iluzemi na cestě k cíli.

Hru Monument Valley 2 stáhnete za 129 korun zde.

Summer Catchers

Hra Summer Catcher se vyznačuje zajímavým a poutavým příběhem, ale také roztomilým a nostalgickým retro designem. V Summer Catchers se vydáváte na dobrodružný výlet v prastarém, ale spolehlivém vozítku. Po cestě potkáváte nejrůznější kouzelná stvoření a nové přátele, musíte se ale potýkat také s překážkami, temnými zákoutími a řadou tajemství a záhad.

Hru Summer Catchers stáhnete za 99 korun zde.

Dnes nejčtenější

.