Zavřít reklamu

Necelé dva měsíce od oznámení oficiálního data vydání se na App Storu objevila roguelite střílečka Gunfire Reborn. Vývojáři ze studia Duoyi Games přitom dokázali překonat cestu z velkých platforem na mobilní zařízení přibližně za pět měsíců. Skutečné datum vydání navíc předběhlo to původně plánované o celé dva dny. Zvláštností se stala skutečnost, že hru si zatím můžete zahrát pouze na evropském kontinentu. Vydání v dalších částech světa bude následovat v nadcházejících měsících.

Hra si už užila převážně pozitivní kritiku od hráčů i recenzentů na velkých platformách. Roguelitové střílečce, ve které hrajete za antropomorfní zvířata, se podařilo najít přesnou rovnováhu mezi rutinní nevyzpytatelností roguelite žánru se strhující nahodilostí obrovského množství zbraní s množstvím originálních efektů a vylepšení. V kombinaci s unikátními schopnostmi herních postav pak jde o záležitost, kterou si užijete o samotě i v multiplayeru s až třemi dalšími hráči.

Gunfire Reborn se nevyhnul komplikovanému dokončovacímu procesu během současné pandemie. Převod střílečky z velkých platforem na malé obrazovky ale probíhal pečlivě. Port se tak přizpůsobuje limitacím mobilních zařízení a nabídne vám tak řadu asistentů v čele s automatickou střelbou či pomocníkem při míření. Stylem překypující hru si můžete již nyní zakoupit na App Storu. Vyjde vás na hodně sympatických 179 korun.

Dnes nejčtenější

.